VB: Viki se vratila i ljubila sa Karlom!

0

Makedonka Violeta Raleva odavno je napustila Kuću Velikog brata, ali se u nju toliko često vraća da izgleda kao da nije ni otišla iz rijaliti-šoua.

 

Veliko finale Velikog Brata je u sredu, kada će Karleuša izvesti svoju novu pesmu "Insomnia". Finalu će prethoditi izbacivanje u ponedeljak, a za utorak Veliki Brat priprema iznenađenje.

Novu priliku da na kratko ponovo boravi u Kući dobila je u subotu uveče. Gostujući sa ostalim izbačenim ukućanima u emisiji "VB – Veliki mozak", Viki je nagrađena tako što je poslata u ispovedaonicu, gde ju je čekao – a ko drugi, nego njena ljubav- Karlo.

 

Karlo je sedeo zatvorenih očiju u ispovedaonici, kada je u nju ušla Viki i kada je otvorio kapke imao je šta da vidi! Bacili su se jedno drugom u zagrljaj, ljubili se, grlili. Ako vas mrzi da gledate ceo video, susret Karla i Viki počinje na 17. minutu i 17. sekundi.

 

 

Gost u emisiji bila je i estradna zvezda Jelena Karleuša, koja je ishvalila sve ukućane, a za Karla je rekla da bi trebalo i ubuduće da glumi transvestita, jer se pokazao kao odličan u spotu koji ukućani snimaju za Karleušinu pesmu "Slatka mala".

 

Karleuša veruje da će pravi posao od učešća u Velikom Bratu napraviti Kraljevčanka Jovana, za koju je rekla da je "apsolutna kraljica", a pohvale su dobili i Dragica, koja je njen veliki fan, potom Arsa, ali i Banjalučanin Đorđe. Na posebnom mestu je ipak Radiša, za koga Karleuša kaže da zna sve fore i da uopšte nije naivan.

 

 

"Nisam imala tremu kada sam ulazila u Kuću, ali sam bila uzbuđena. Već drugi put kada sam ušla, osećala sam se kao među svojima", prenela je Karleuša utiske tokom kratkotrajnih boravaka u Kući.

 

Ona je najavila svoj veliki solistički koncert za 15. maj u Areni, a njeni specijalni gosti biće sadašnji ukućani Velikog Brata.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here