Foto: MN PRess
Veljko Ražnatović

Bokserski klub Crvena zvezda predstavio je danas tim za nastavak regionalne lige, sa nekoliko zvučnih pojačanja, kao i jasnom ambicijom da se osvoji titula.

Uprava sa predsednikom Vladanom Miketićem želi da Zvezdu vrati na stare staze slave, a novi članovi crveno-belih su Veljko Ražnatović, Veljko Gligorić, Igor Rogić, Vahid Abasov i Sadam Magomedov.

– Crvena zvezda je simbol srpstva! Daću sve od sebe da svaki meč završim pobedom u velikom stilu, nokautom! Sudbina je čudo, viša sila je u pitanju kada je reč o mom dolasku u Zvezdu. Vreme će pokazati, ali ja sam ubeđen da je ovaj naš spoj garant za titule. Novo rukovodstvo dalo je život i elan gigantu, uz stara lica stigla su i velika pojačanja. Radimo sa kubanskim i ruskim trenerima, velika je to privilegija i mislim da smo i tu u velikoj prednosti u odnosu na ostale – izjavio je Ražnatović.

Gligorić, još jedan reprezentativac Srbije, istakao je da su očekivanja maksimalna.

– Zvezda već ima dve pobede u regionalnoj ligi, želimo da nastavimo sa pobedama i osvojimo titulu.

Igor Rogić, koji je u dresu Sombora doneo odlučujuću pobedu u majstorici protiv Zvezde za titulu šampiona Srbije, rekao je da će učiniti sve da “vrati dug”.

– Čast mi je što sam dobio poziv, uveren sam da možemo u plej-of i da “napadnemo” titulu – jasan je Rogić.

Sportski direktor Zlatko Došljak najavio je da će već u narednom meču protiv Radnika iz Bijeljine, koji će se održati ispred TC Galerija navijači moći da uživaju u bokserskom spektaklu.

– Od naših momaka tražimo samo da daje sve od sebe i da budu svesni grba koji nose – izjavio je Došljak.

Meč između Zvezde i Radnika na programu je u subotu od 17 sati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here