Vestend namučio favorita

0

VOĐSTVO: Vladan Nikolić
 

Protiv Vestenda, koji je od početka prvenstva osvojio samo bod, Tempo je bio favorit, ali samo do 22. minuta kada je Vladan Nikolić postigao vodeći pogodak. U tom periodu, Vestend gotovo da nije izašao iz svog šesnaesterca, a onda je naš tim stao. Tek u poslednja tri minuta prvog dela, Tempo se ponovo probudio, stvorio dve izvanredne prilike, ali nije uspeo da poveća prednost.

 

Dolazila i policija

Po završetku utakmice fudbaleri Tempa su otišli u svlačionicu, dok su igrači Vestenda ostali na terenu kako bi diskutovali o porazu. Diskusija se među njima toliko rasplamsala da je morala da interveniše policija!

Osetivši da naš krajsoberligaš nije u najboljoj formi, Vestend je od početka drugog poluvremena počeo da igra znatno agresivnije i uspeva da izjednači u 53. minutu. Nesigurnost našeg tima dovelo je do toga da je domaćin imao mnogo šansi koje su, samo zahvaljujući prisebnosti našeg golmana Gavrilovića, ostale samo šanse.

Tek u 70. minutu je naša odbrana mogla da odahne kada je Nikolić dobio loptu i u solo prodoru ušao u kazneni prostor i loptu dodao Jovanu Stojanoviću, koji je savladao golmana Vestenda i doveo Tempo u vođstvo od 2:1.

 

Samo sedam minuta kasnije, ponovo Nikolić u svom stilu prolazi kroz odbranu domaćih, vara golmana, ali odbrambeni igrač Vestenda rukama brani svoju mrežu. Arbiter je dosudio penal za Tempo, a Vestend ostaje bez jednog igrača. Činilo se da je u tom trenutku sve rešeno, ali Nenad Malbaša šutira mlako i golman brani. Da drama bude veća, dva minuta kasnije, kapiten Marinković, koji zbog povrede nije odigrao nekoliko poslednjih utakmica, dobija drugi žuti karton i napušta teren, pa su obe ekipe na terenu ostale sa desetoricom.

Poslednjih 15 minuta ponovo Vestend preti da izjednači, ali je u poslednjem napadu Slobodan Živković na dodatu loptu Stojanovića postavio konačan rezultat – 3:1.
 

KRAJSOBER LIGA

SG Vestend – KSV Tempo 1:3 (0:1)

FRANKFURT

Stadion: Vestened.
Gledalaca: 120.
Strelci: Nikolić u 22. Stojanović u 70. i Živković u 90. minutu.
Žuti kartoni: Živković u 37, Stojanović u 70. i Malbaša u 84. minutu.
Žuto-crveni karton: Marinković u 72. minutu
TEMPO: Gavrilović, B. Marković, Rajković, Marinković, Babić, Stojanović, Simonovski (Matijević), Živković, Rašović, Nikolić, Malbaša.
Pozicija na tabeli:
9. Tempo 10 4 2 4 18:18 14

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here