Igrač manje nije problem

0

POBEDONOSNI POGODAK: Enis Ličina

 

U tim se posle dva meča neigranja, zbog crvenog kartona, vratio golman Nurković, ali je, ipak, Športfrojnde došao u rano vođstvo. Već posle sedam minuta "gosti" su iskoristili nesporazum sandžačke odbrane i poveli sa 1:0. Trajalo je 20 minuta dok su Sandžaklije uspostavile ravnotežu i u 28. minutu su izjednačili iz slobodnog udarca. Sa oko 20 metara od mreže, izvanredan udarac i fantastičan pogodak postigao je Mirsen Mehmedović.

Taman kada je naša ekipa bila u fazi bolje igre, Marius Rusu pravi nepotreban faul na sredini terena dobija drugi žuti karton i napušta teren, pa tim Sandžaka ostaje da se bori sa desetoricom.

Drugo poluvreme je Športfrojnde pokušao da iskoristi igrača više i poznati teren pa su krenuli u žestoku ofanzivu. Odbrana naše ekipe je imala dosta muka, ali je uspešno odolevala napadima protivnika. A onda je u 55. minutu došao hladan tuš za Športfrojnde. U odlično izvedenoj kontri posle duplog pasa sa Admirom Džanovićem, Edis Ličina postiže 2:1.

Ponovo Sandžak preuzima inicijativu na terenu, pa se nedostatak jednog igrača nije primećivala. Mogli su Sandžaklije da pobede sa većim rezultatom da sudija nije doneo pogrešnu odluku u 77. minutu. Ponovo je Admir istrčao kontru, prevario golmana, ali je arbitar svirao faul nad golmanom. Posle završene utakmice, sudija je na snimku video da je pogrešio, pa se zbog toga odmah i izvinio!

 

KRAJSOBER LIGA

SV FC Sandžak – FFV Šporfrojde 04 2:1 (1:1)

 FRANKFURT

Stadion: Športfrojde.
Strelci: Mehmedović u 28. i Ličina u 55. minutu.
Žuti kartoni: M. Sejdović u 14, Mehmedović u 28, Honsić u 47. i Omerović u 87. minutu.
Žuto-crveni karton: Rusu u 43. minutu
SANDžAK: Nurković, Aginčić, H. Sejdović, Z. Sejdović (Rusu), M. Sejdović, Mehmedović, Ličina, Kujević (Ibrahimović) (Ionut), A. Džanović, Omerović, Honsić.
Pozicija na tabeli:
6. Sandžak 10 5 3 2 29:16 18

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here