VESTI

0

X Strava u Žablju

MUŽ I ŽENA MRTVI U KUĆI

U kući u Žablju pronađena su tela supružnika Angeline (49) i Dragana Martinova (54). Žena je imala povrede glave, a muškarac isečene vene. Pretpostavlja se da je u pitanju ubistvo i samoubistvo. Motiv tragedije nije poznat.

X Prevrtanje u Nišu

UNIŠTIO KOLA PRIJATELjA

Vozač golfa B. J. (24), iz Prokuplja, lakše je povređen kada se brzinom većom od 150 kilometara na sat prevrnuo na krov u Nišu.
Aleksandar Slavković, portparol niške policije, rekao je da je vozač zadobio kontuziju glave i tela i da je posle ukazane lekarske pomoći pušten kući. On je objasnio da je B. J. pozajmio kola od prijatelja.
Marko Račić, radnik iz obližnje pekare, kaže da se čuo strahovit tresak.
– Izvukao sam mladića koji je kukao kako nikad neće moći da otplati auto koji je uništio. Nisam na njemu video povrede, ali je bio strašno uplašen i jedva se držao na nogama – kaže Račić.

X Drama na aerodromu

IZ LIBIJE U SRBIJU
NA REANIMACIJU

Na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" sleteo je privatni avion sa libijskim državljaninom Abelhsidom el Hamaedom Abelahdom (34) koji je pod nepoznatim okolnostima povređen u Libiji.
Čovek je sanitetskim vozilom preduzeća Alfa medik prebačen u Urgentni centar na reanimaciju.

X Uviđaj u Zemunu

TELO U DUNAVU

Iz Dunava je na zemunski Kej oslobođenja izvučeno telo žene od oko 70 godina. Telo su na oko dva metra od šetališta primetili prolaznici i obavestili Rečnu policiju. Obavljen je uviđaj i telo žene preneto je na Institut za sudsku medicinu kako bi bio utvrđen uzrok smrti i identitet.

X Obračun u Ćupriji

UBIJEN U TUČI

Kristijan Jovanović (20) teško je ranjen u sukobu dve naoružane grupe Roma i preminuo je kasnije u bolnici u Ćupriji. Potezanju oružja prethodila je tuča i u jednom trenutku nepoznata osoba je iz pištolja ispalila metak koji je pogodio Jovanovića u glavu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here