Vesti

0

X Saslušanje u Beogradu

UBICU NIKO NIJE VIDEO

Nina Šobota (27), devojka koja je ranjena prilikom ubistva Velibora Dunjića (27), jednog od vođa navijača Crvene zvezde, saslušana je u beogradskom Urgentnom centru, ali ona nije videla revolveraša.
– Nina nije mogla da identifikuje ubicu. Ona kaže da su njih dvoje bili u kolima ispred splava i da se zatim sve desilo u nekoliko sekundi. Samo je čula kada su odjeknuli hici – kažu u policiji, a ubicu nisu videli ni gosti splava.

X Smanjena kazna u Beogradu

KASAPIO U SIGURNOJ KUĆI

Apelacioni sud u Beogradu osudio je na osam godina Sašu K. jer je prošle godine pokušao da ubije suprugu koja se od njega sklonila u Sigurnu žensku kuću sa maloletnim sinom. Time mu je kazna smanjena, pošto je presudom Višeg suda u Beogradu bio osuđen na 10 godina i tri meseca.
Saša K. je upao naoružan kuhinjskim nožem i štanglom. Naleteo je na svoje dete koje ga je molilo da ne naudi majci koja je pobegla u kupatilo. Posekao je po ruci dete, ali i nekoliko štićenica Sigurne kuće. Ženu je za kosu izvukao u hodnik, udarao pesnicama i ubo nožem.

X Hapšenje u Trebinju

HARALA PRODAVNICAMA

Trebinjska policija uhapsila je K. M. zbog sumnje da je počinila osam krađa iz prodavnica.
Ona je otkrivena posle krađe odeće, a onda je utvrđeno da je ojadila još sedam radnji.

X Raport AMSS

SMRT U UDESU

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, na putevima u Srbiji evidentiran je 71 saobraćajni udes, u kome je jedna osoba poginula, a 29 povređeno, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
U Beogradu su evidentirana 53 saobraćajna udesa u kojima je povređeno 10 ljudi.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here