Vesti

0

 

X Pucnjava u Prokuplju

RANjEN BIVŠI BOKSER

Riki Ugrenović (42) iz Prokuplja, bivši reprezentativac Srbije u boksu, ranjen je u desnu butinu kada je na njega pucano ispred jednog kafića u ovom gradu. On je povređen oko jedan sat posle ponoći u utorak ujutru, a privedena je grupa mladića za koje se sumnja da su učestvovali i bili svedoci incidenta. Do obračuna je došlo nakon svađe u kafiću Kastelo.

X Akcija u Beogradu

CARINA ZAPLENILA ŠTRUMFOVE

Gotovo 200 kilograma dečjih kompleta Štrumfova oduzeto je na Carinarnici Beograd zbog sumnje da se time povređuje pravo intelektualne svojine, saopštila je Uprava carina. Štrumpfovi su otkriveni, kako nezvanično saznajemo, kod uvoznika koji ih je transportovao iz Kine. U carini kažu kako imaju obavezu da svaku robu za koju posumnjaju da je plagijat zadrže i obaveste Odeljenje za zaštitu intelektualne svojine u carini.

X Nasilje u Istočnom Sarajevu

PIJAN MALTRETIRAO PORODICU

Policija iz Trnova podneće krivičnu prijavu protiv V. G. zbog sumnje da je počinio porodično nasilje, saopštila je policija Istočnog Sarajeva. Sumnja se da je pijan maltretirao suprugu i njihovo dvoje dece, posle čega je priveden i zadržan u policijskoj stanici dok se nije istreznio.

X Presuda u Beogradu

OSUĐENI ZA SMRT 15 ALBANACA

Članovi grupe koji su 14. oktobra 2009. godine učestvovali u krijumčarenju kosovskih Albanaca u Mađarsku, preko reke Tise, kad se njih 15 utopilo, osuđeni su juče pred Specijalnim sudom u Beogradu na kazne od tri do 10 godina zatvora.
Organizator grupe Josip Đurašević osuđen je na 10 godina zatvora, kao i saučesnik Sabehudin Arifi. Još sedam članova grupe osuđeno je na kazne zatvora od tri do sedam godina zatvora, dok je jedan oslobođen.
Prilikom prebacivanja emigranata, njih 15, uglavnom žena i dece, utopilo se u Tisi. Polovina nastradalih su deca od godinu dana pa naviše, druga polovina njihovi roditelji, dok se samo troje spaslo – muškarac sa svoje dvoje dece.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here