VESTI

0

Incident u Beogradu

SPORTISTI NAPALI ELEKTRIČARE

Monteri Elektrodistribucije Beograd napadnuti su juče prilikom pokušaja isključenja struje na objektu Sportskog društva Radnički. Montere koji su pokušali da isključe struju zbog duga od 1,35 miliona dinara su napali članovi sportskog društva. Zahvaljujući brzoj i efikasnoj intervenciji policije, niko nije teže povređen, a protiv napadača su podnete krivične prijave.

Tragedija u Mostaru

VEŠTAK UMRO TOKOM SUĐENjA

Veštak Zavoda za vodoprivedu Božo Knežević umro je u Opštinskom sudu u Mostaru u momentu dok je davao iskaz. Knežević je prethodno tražio od sudije dozvolu da izađe iz sudnice pošto se nije osećao dobro, ali se ubrzo vratio kako bi dao iskaz. Međutim, pred sam kraj on se samo srušio i na putu do bolnice izdahnuo najverovatnije od moždanog udara.

Vrhovni sud RS potvrdi

UBICAMA VLASNIKA DžUNGLE 36 GODINA

Vrhovni sud RS potvrdio je presudu Okružnog suda u Doboju kojom su ubice vlasnika dobojskog Sportsko-rekreativnog centra i Radio-televizije Džungla Drage Đurića (52) osuđene na ukupno 36 godina zatvora. Zoran Stevanović (56) iz Kožuha pravosnažno je osuđen na 18 godina, Svjetlana Baljević (45) iz Sombora dobila je 11 godina, dok je njihova saradnica Mina Muratović (38) iz Gračanice osuđena na sedam godina zatvora.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here