Vesti

0

Kragujevac

PRIVEDEN POLICAJAC
ZBOG STAVA NA FEJSBUKU

Policajac D. P, koji je napisao da je Vučićevog brata trebalo ubiti, priveden je na informativni razgovor u Policijsku upravu Kragujevac. On je na svom profilu na Fejsbuku, posle prebijanja brata premijera Srbije, Andreja Vučića i njegovog obezbeđenja napisao: "Ma trebali da ih ubiju, a ne tuku."
Policajac, koji živi u Kragujevcu, radi u Policijskoj upravi Bujanovac.

Moskva

RUSI POSLALI NOVU POMOĆ

Ministarstvo za vanredne situacije Rusije poslalo je u Srbiju novu pošiljku humanitarne pomoći, saopštio je predstavnik ovog ministarstva Aleksandar Drobiševskij.
– U ime ruske vlade, Srbiji će biti isporučeno oko 27 tona hrane, tople odeće, ćebadi i aparata za domaćinstvo – rekao je Drobiševskij.
Ruski mediji podsećaju da ovo nije prva pomoć koja je Rusija uputila Srbiji, navodeći pošiljke za Obrenovac i Krupanj.

O. I

Beograd

NIKOLIĆEV NjUJORK
78.000 DOLARA

Troškovi učešća predsednika Srbije Tomislava Nikolića i delegacije Srbije na Generalnoj skupštini UN iznosili su nešto više od 78 000 dolara, objavljeno je na sajtu predsednika Srbije.
"Troškovi predsednika (na Skupštini UN) su znatno manji nego što je to bilo u vreme njegovih prethodnika, a prošlogodišnji odobreni iznos nije potrošen u celosti i višak je vraćen u budžet", objavljeno je na sajtu predsednika.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here