VESTICE

0

LAKŠE POVREĐENO SEDMORO PUTNIKA

Šest putnika i vozač povređeni su kada se juče oko 11 sati na regionalnom putu Arilje – Visoka prevrnuo autobus čačanskog Autoprevoza. Petoro povređenih zbrinuto je u Domu zdravlja u Arilju, a dvoje u užičkoj bolnici, ali niko od njih nije zadobio teže povrede. Prema prema prvim informacijama, autobus je sleteo s puta prekrivenog snegom i prevrnuo se na bok.

Hapšenje u Banjaluci

HTEO NOŽEM DA UBIJE PRIJATELjA

Banjalučka policija uhapsila je Slavišu J. (42) zbog sumnje da je pokušao da ubije poznanika Jasmina M. (37). Napad se dogodio u nedelju u Slavišinoj kući, a s teškim povredama i ranama na vratu Jasmin M. je prevezen u bolnicu. Napadu je prethodila svađa između Slaviše i Jasmina zbog navodnog Jasminovog duga prema Slaviši. Jasmin je pre nekoliko godina živeo kao podstanar kod Slaviše, a kada se odselio, iza sebe je ostavio neplaćene račune za struju i vodu i nekoliko stanarina.

Incident kod Krupnja

LOVAC DOBIO METAK U LEĐA

Lovac M. S. (23) iz okoline Krupnja ustreljen je u leđa tokom lova u ataru sela Kostajnik kod Krupnja. On je bio u grupi lovaca koja je naišla na divlju svinju. Kao i ostali lovci iz grupe, M. S. je pucao na životinju, a onda neoprezno krenuo prema ustreljenoj svinji. Tada ga je metak pogodio u leđa. Ranjeni lovac odmah je prebačen do Doma zdravlja u Krupnju, a onda u Beograd. Prema informacijama iz bolnice, život mu nije ugrožen.

Sudiće mu u Budimpešti

PREVARANT NAJZAD IZRUČEN MAĐARSKOJ

Srpske vlasti su mađarskim organima predale osobu (45) koja je u toj zemlji osumnjičena za prevare teške oko pola miliona evra. Osumnjičeni prevarant ima državljanstvo Mađarske i Hrvatske, a uhapšen je u junu na granici Srbije i Mađarske. Pritvor mu je određen zbog sumnje da je od aprila 2009. od 18 mađarskih preduzetnika na prevaru dobio veliku sumu novca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here