Unsplash

Želite da smršate do Nove godine bez previše muke? Imamo rešenje za vas…

Želite da uskočite u vašu omiljenu usku haljinu za novogodišnje veče ili jednostavno želite da popravite svoj izgled? Možete u tome uspeti lako i jednostavno, uz pomoć klasičnih vežbi. Dovoljno je da vežbate samo 15 minuta dnevno i uspećete u svom planu.

Naterajte sebe na makar tih 15 minuta i nemojte praviti izgovore. Ovo nije mnogo vremena i sigurni smo da možete makar toliko izdvojiti za sebe i svoje zdravlje. Pritom, ne morate davati mnogo novca na skupe teretane, treninge i opremu – sve možete raditi i kod kuće.

Kako se ovaj trening zove?

Ime ovog načina treniranja je 30-1 i obuhvata vežbe visokog inteziteta, mišiće celog tela i samo oduzima 15 minuta vašeg vremena.

Kako se radi?

Potrebno je da uradite po 30 ponavljanja ključnih vežbi – čučnjeva, trbušnjaka, legionara (burpis), sklekova i triceps-propadanja. Između svake vežbe se pravi pauza od minut i to je to!

Zašto je efektan?

Fizički, jer podiže otkucaje srca na maksimum, dok se fokusira na središnje mišiće i jača snagu celog tela. Mentalno je efektan jer vam u glavi pravi čist cilj sa odmorima (znate koliko morate da uradite i to vam olakšava svaki trening). Na sve to, možete ga odraditi bilo kad i bilo gde – na putovanju, kod kuće, napolju, kod prijatelja, dok gledate omiljenu seriju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here