Vidić se vratio u Englesku

0

Stručni štab na čelu sa selektorom Radomirem Antićem procenio je da je Nemanja Vidić imao dugu pauzu u takmičarskim mečevima zbog povrede, a tek nedavno se vratio u prvi tim Mančester junajteda, pa je stoga bolje da se vrati u Englesku.

Ostali reprezentativci su otputovali u Afriku, a verovatno će neke Antić poštedeti napora.

 

"Još ranije smo se dogovorili da Nemanja dođe na pripreme, ali da ne putuje u Alžir, jer nema potrebe da posle duge pauze bilo šta rizikujemo", rekao je Antić.

Svi ostali fudbaleri koji su bili na kratkim pripremama u Kovilovu zdravi su i spremni da nastupe. Na put je krenulo 22 igrača, treniraće večeras u vreme odigravanja meča, a dogovoreno je da bude šest izmena, tako da svi neće dobiti šansu.

 

U Alžir su otputovali:

Golmani: Vladimir Stojković (Vigan), Željko Brkić (Vojvodina);
Odbrana: Branislav Ivanović (Čelsi), Antonio Rukavina (Minhen 1860), Neven Subotić (Dortmund), Aleksandar Luković (Udineze), Aleksandar Kolarov (Lacio), Ivica Dragutinović (Sevilja);
Sredina terena: Dejan Stanković (Inter), Nenad Milijaš (Vulverhempton), Gojko Kačar (Herta), Zdravko Kuzmanović (Štutgart), Radosav Petrović (Partizan), Boško Janković (Đenova), Miloš Krasić (CSKA), Zoran Tošić (Keln), Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Milan Jovanović (Standard);
Napadači: Nikola Žigić (Valensija), Danko Lazović (PSV), Marko Pantelić (Ajaks) i Dejan Lekić (Crvena zvezda).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here