VILIJAMS: Veoma sam uzbuđen

0

Markus Vilijams po imenu i minulom radu sigurno spada u red najznačajnijih stranih košarkaša svih vremena u nekom srpskom klubu.
Plejmejker koga krasi sjajan šut sa distance, u nedelju će se konačno staviti na raspolaganje treneru Crvene zvezde Dejanu Radonjiću, pošto je prošao lekarske preglede u dvorani Basket lend na Čukaričkoj padini i kratko porazgovarao sa predstavnicima medija.
– Prijatno mi je u Beogradu. U avionu kojim sam doputovao sreo sam mnogo Zvezdinih navijača i veoma sam uzbuđen na početku nove epizode u mojoj karijeri – rekao je Vilijams. – Dolazim u jak tim, koji igra pred izvanrednom publikom, jednom od najboljih pred kojom sam ikada igrao. Tu utakmicu u Areni sam odigrao odlično i potrudiću se da takve partije ponovim i u predstojećoj sezoni. Radujem se zbog prilike da pokažem svoj talenat.
Markus Vilijams ima 28 godina i visok je 191 centimetar. Izbliza je ostavio utisak simpatične, pozitivne osobe, mada se čini da je došao s viškom kilograma i da ga narednih dana na Zlatiboru i kasnije, po povratku u Beograd, očekuje žestok rad na sticanju kondicije.
Ipak, kilaža i pauza nisu ostavili traga na njegovom šuterskom umeću.
Nekadašnji član Lokomotive Kubanj, Unikahe i nekoliko NBA timova izašao je na parket Basket lenda u patikama sa motivom američke zastave i dok su ga fotografisali i snimali, bukvalno nije znao za promašaj!
Navijači Zvezde mogu samo da se nadaju da će tako biti i od oktobra, kad krenu utakmice regionalnog takmičenja, a onda i Evrolige.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here