Vraneš: Cilj je pobeda nad Rusijom

0

"Rusija je više nego inspirativan protivnik. Radi se o selekciji koja ima najveći broj igračica među prvoh 100 na svetu. Ipak, verujem u snagu našeg tima. Iako debitujemo u Svetskoj A grupi, imamo dovoljno kvaliteta i iskustva da nađačamo protivnika", izjavio je Vraneš i dodao:

 

"U slučaju pobede, i ostale rivale dočekali bismo kod kuće. Pozvao bih zato navijače da popune Arenu i ponesu nas do pobede".

 

Najbolja teniserka Srbije Jelena Janković, koja je uprkos povredi leđa u poslednji trenutak odlučila da zaigra za reprezentaciju, optimista je pred meč sa Rusijom.

 

"Ruskinje su izuzetno dobre igračice, ali Ana i ja vrlo dobro znamo njihovu igru s obziorom da smo se sa njima često sastajale na turnirima. Uprkos povredi koju vučem od Australijen Opena, željna sam da izađem na teren i dam maksimum za Srbiju. Ovo je za nas najbitniji meč, jer bi u slučaju pobede dobile šansu da osvojimo titulu, s obzirom da je Rusija jedna od najboljih reprezentacija sveta", ocenila je Jankovićeva.

 

Ona je naglasila da će beogradska publika igrati možda i ključnu ulogu u meču protiv Srbije.

 

"Činjenica je da će Ruskinje kao favoritkinje u ovom meču biti opterećene, ali će glavni pritisak stići upravo od naše publike", ocenila je srpska teniserka.

Druga teniserka Srbije Ana Ivanović izjavila je da u meč sa Rusijom ulazi maksimalno motivisana.

 

"Nadam se da ćemo obezbediti pobedu u singl mečevima i da neće biti potrebno da dubl odlučuje ishod susreta", rekla je 23. teniserka sveta.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here