Vratiću se na gol

0

Nepunih mesec dana pošto su mu belgijski hirurzi odstranili bubreg na kojem je otkriven tumor, Vladan Kujović (35) posetio je klupske drugove u Brižu, gde su ga dočekale brojne emocije i reči podrške.
Srpski čuvar mreže suočava se s teškim i dugotrajnim procesom oporavka, svestan da je bio na ivici ponora. Vest da je tumor u potpunosti otklonjen obradovala je sve iz njegovog okruženja, a najviše, naravno, samog Kujovića.
– Plašio sam se za život. Prvi put sam shvatio da fudbal nije najvažniji u životu, zdravlje nema cenu. Lekar mi je potvrdio da sve kreće nabolje i da moram da budem strpljiv, korak po korak. Držaću se njegovih saveta, moje zdravlje u ovom trenutku ima prioritet. Sve ostalo će doći – objašnjava Vladan Kujović šta je proživeo od polovine jula kada se kraj fudbalske karijere činio neminovan.
Brojne akcije navijača, saigrača i stručnog štaba dale su mentalnu snagu Kujoviću da veruje da će se uskoro vratiti treninzima i timu.
– To neću zaboraviti do kraja života. I mnoge emotivne poruke podrške koje mi je uputio trener Mišel Prudom za mene imaju ogromnu vrednost. Znam da ću se vratiti na teren, ali to treba da se desi pod najboljim mogućim uslovima. Neophodna mi je bazična kondicija. To može da traje i mesec dana, ali i ako bude nešto duže, nije bitno. Vreme više nije na prvom mestu – naglasio je srpski čuvar mreže.

 

 

Sad je i šetnja veliki napor
– Organizam je iscrpljen i potrebno mu je mnogo odmora. Šetnja od pola sata u društvu supruge za mene u ovom trenutku predstavlja ogroman napor – rekao je srpski čuvar mreže tokom posete klubu koji mu je pružio ogromnu podršku kada je to bilo najbitnije.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here