Vučić sa mnogo novajlija

0

Klubu se, u zimskoj pauzi, pridružio veliki broj igrača, tako da će tim u nastavak prvenstva ući znatno pojačan. To je vrlo bitno, jer je odložena utakmica protiv Albanije zakazana za 22. februar, na stadionu FAC.

Ukoliko se osvoje tri boda ekipa može igrati za ulazak u viši rang.

U pripremnom periodu KE-Srbija 08 će imati deset prijateljskih duela, koji će treneru poslužiti da isproba razne kombinacije, a posebno igru sa novajlijama. Vučić, koji je na kormilo KE-Srbija 08 došao u zimskoj pauzi, ističe da je cilj da ekipa bude u gornjem delu tabele. On ujedno najavljuje da želi da u prvi tim ubacuje i mlade, kako bi napravio tim za budućnost.

Vučić naglašava da mu je kao treneru stalo i da pokaže da je KE-Srbija 08 ozbiljna sredina, posebno jer se radi o srpskom klubu. Istovremeno poručuje da su vrata kluba otvorena svim igračima, nebitno na poreklo ili versku pripadnost. U KE-Srbija 08 igraju fudbaleri, ne samo iz Srbije i RS, već i iz Hrvatske, BiH, Gruzije, Avganistana, Austrije, Turske.

Takođe su počele i pripreme za podmladak KE-Srbija 08, koji žele da ostvare ulazak u B klasu. I u omladinskom pogonu uprava je uspela da pojača trenerski tim i dovela je u svoje redove stručnjake sa iskustvom iz viših rangova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here