Tanjug
Aleksandar Vučić

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zatražio da se radi na “odleđivanju” odnosa sa Hrvatskom.

– Predsednik Vučić je tražio da napravimo konekcije sa (ministrom za ljudska i manjinska prava Srbije Tomislavom) Žigmanovom i (predsednikom Samostalne demokratske srpske stranke Miloradom) Pupovcem, da malo odledimo odnose sa Hrvatskom – rekao je Dačić.

On je najavio da će na poziv Srpskog nacionalnog vijeća ići na Božićni pravoslavni prijem u Zagrebu, gde se očekuju hrvatski državnici.

Dačić je dodao da će Srbija tražiti bolje odnose u budućnosti bez ikakvog uverenja da će “sad jedni drugima promeniti svest i mišljenje”.

6 COMMENTS

  1. Da naravno
    Hrvati to već rade ,
    Na kovanicu €0,50 je Nikola Tesla☦️
    Odmah je pravo na srbski jezik ukinut u Vukovaru , i zabrana za Ћирилицу,
    Па ја бих те исте мере предложио за хрвате у Србији,
    Да одледимо односе како то само европејци раде.
    Само тако
    🇷🇸☦️☦️☦️🇷🇸
    🇷🇺☦️☦️☦️🇷🇺

  2. Па зато је паметњаковић поставио Титовог пионира Дачића за министра иностраних послова да побољша билатералне односе (читај братство-јединство) са Хрватима. Надају се да ће Вулин, наследник Титовог Црноговца Јове Капичића, од Хрвата добити на услугу Голи Оток.

  3. VIDIO DA SE PREVISE ISPRSIO PA SKONTO STA JE SVE REKAO PROTIV HRVACKE.E SADA JE DRUGA PRICA HRVACKA GRANICA ZA SRBE NECE BITI KAO PRIJE.PA SE SIJETIO DA MALO ODLEDI ODNOSE.E TAJ FILM TESKO CETE GLEDATI PA VI NJIH NASTAVITE GOVORITI DA SU USTASE I NEZNAM STA JOS.ODE HRVACKA MILJAMA DALEKOOD VAS ! !

  4. Oprosti ali ne zaboravi, počni od nulle! Jedno je sigurno, obadve zemlje su isuviše male i nemaju pravih prijatelja koji će im pomoći a budućnosti. Neće ih spasiti ni NATO niti neko drugi.
    Da se nikada ne ponovi prošlost, ili nas sviju nema!

  5. Ne odlucuje Vucic nego Dodik.Vucic je dobio naredjenje iz Banja luka i tu je pokazao koliki je politicki pobacaj.Nije bilo ni potrebno da zateze odnos sa Hrvatskom nego je od Srbije trebao da napravi Hrvatsku.Ne mislim da budemo Hrvati nego da uvedemo ponasanje i uredimo sistem gdje bi se prvo Srbi pa i ostali osjecali slobodno.Medjutim umjesto toga uveo je diktaturu gdje se nas narod ne osjeca slobodno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here