Vujošević veruje u tim Partizana

0

"Prošle sezone smo odbranili sva tri domaća i regionalna trofeja, dok je u Evroligi ostvaren plasman u četvrtfinale", podsetio je Vujošević i dodao da nije realno da se takvi uspesi ponove.

 

On je istakao da veruje u tim koji ima na raspologanju, napomenuvši da ekipa još nije kompletirana i da se očekuje angažovanje kvalitetnog stranca.

 

"Proteklih sezona neke stvari su se ponavljale u Partizanu. Skoro uvek bi ostajali bez oslonca ekipe, ali smo postepeno uvodili mlade igrače. Doduše, sada je specifična situacija, pošto nemamo mladih košarkaša, koji su u klubu duže vreme, pa samim tim poznaju naš sistem rada", naveo je prvi stručnjak Partizana.

 

Prema njegovim rečima, "crno-beli" na okupu imaju "vrlo mlade i talentovane pojedince koji još nemaju ni kvalitet ni iskustvo, ali koji napornim radom i podrškom mogu da postanu onakvi kakvi svi želimo da budu".

 

"Sasvim sam siguran da će navijači još jednom pružiti punu podršku igračima Partizana. Isto tako smatram da i klub uvek mora da podrži svoje pristalice", rekao je Vujošević i dodao:

 

"Partizan funkcioniše u nikada težim finansijskim uslovima. Jako je važno što su obezbeđena finansijska sredstva za donekle stabilno funkcionisanje Crvene zvezde, ali je red i da se državnom prvaku na neki način pomogne".

 

"Crno-beli" su zbog turneje po SAD propustili susret prvog kola Jadranske lige protiv FMP-a, a u drugoj rundi u sredu od 18 časova dočekuju zagrebačku Cibonu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here