Vuk Kostić: Ubio bih devojku da me prevari!

0

 Vuk Kostić u filmu "Apsolutnih sto"
 

Jedna od tema emisije bili su i tabloidi, a na pitanje autorke emisije Vesne Dedić kako bi reagovao da na njihovim stranicama vidi svoju dragu u muškom društvu kao iz topa je odgovorio:

 

"Da ona izađe, ubio bih je iz pištolja, realno, bez obzira što su joj to drugari! Ja to kažem iskreno, najiskrenije!"

 

Autorka emisije Vesna Dedić, izjavila je posle emisije medijima da ne vidi ništa sporno u Kostićevoj izjavi:

 

"Mislim da se Vuk samo šalio jer se nasmejao u trenutku kada je to izgovorio. Prethodno smo razgovarali o medijima i tračevima, pa je on samo pokušao da bude duhovit.“

Organizacija "Labris", za lezbejska ljudska prava, prijavila je Radiodifuznoj agenciji Javni servis zbog emisije "Balkanskom ulicom” u kojoj je gostovao mladi glumac Vuk Kostić. RTS je prijavljen "na osnovu člana 14. Zakona o radiodifuziji, u vezi sa sadržajem programa emitera koji predstavlja govor mržnje, kako je navedeno u članu 21. istog zakona.

U poslednja tri meseca u Srbiji ubijeno 12 žena a obaveza i dužnost Javnog servisa je da ukazuje na ove i slične društvene probleme sa jasnom kritičkom distancom, navodi se u saopštenju organizacije "Labris" koja je prijavila Javni servis i dodaje da su svi građani u zakonskoj obavezi da plaćaju pretplatu za Javni servis koji na ovaj način krši pravila za emitere propisana zakonom.

Ta organizacija tražila je od Saveta da u skladu sa zakonskim ovlašćenjima iz članova 17. i 18. Zakona o radiodifuziji utvrdi povredu pravila emitovanja i izrekne odgovarajuće mere emiteru.
 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here