Printscreen
Jelisaveta Seka Sablić

Jelisaveta Seka Sablić svojevremeno je stala na put pričama da, zbog scene sa “kupačicom”, sa kolegom Borom Todorovićem nije pričala punih 30 godina.

Jelisaveta Seka Sablić jedna je od naših najuspešnijih glumica, a njena blistava karijera traje više od 50 godina.

I danas vredno radi i snima, a brojni su obožavatelji njenih ranijih ostvarenja. Među najpoznatijim je ono u filmu “Maratonci trče počasni krug” u kojem je glumila Kristinu. Dva glumačka velikana Bora Todorović i Jelisaveta Seka Sablić su prema navodima zbog scene iz ovog kultnog projekta bili u svađi i nisu razgovarali punih 30 godina.

Pričalo se da je razlog čuvena scena iz koje pamtimo repliku “Kristina, kupačice moja”, a Seka je svojeveremeno sve demantovala.

– Nije mi bilo neprijatno da sa Borom snimim tu scenu intimnog odnosa, naprotiv, uradili smo je sa lakoćom! U to vreme mnoge moje kolege uveliko su snimale erotske scene u kojima su bili goli i vodili ljubav. Radili su to potpuno uverljivo, tako da ni nama dvoma uopšte nije bilo neprijatno da i sami odglumimo tako nešto – rekla je Seka Sablić za domaće medije.

Nakon ovog snimanja, Seka je završila u bolnici, jer je pomenute kadrove snimala prehlađena i u vodi.

2 COMMENTS

  1. Bora je bio beogradski mangupcic i u toj sceni sigurno je doslo do onog dodira.Scena je bila toliko uverljiva.Seko ti si velika glumica a Boro je tada bio u najboljim godinama i sama kazez da su mnoge glumice tada isle do kraja

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here