U četvrtoj pripremnoj utakmici u Beleku “crveno-beli” igrali nerešeno u duelu s četvrtoplasiranim timom u slovenačkom prvenstvu.

Zvezda je povela u 83. minutu. Krstović se pored protivničkog igrača izborio za snažan šut. Golman je odbio loptu do Pavkova koji ju je prosledio Gavriću. Mladi igrač “crveno-belih” je odmah pucao, a lopta je prema golu zakačila jednog fudbalera Celja, dovoljno da prevari čuvara mreže.

Već u sledećem napadu slovenački tim je izjednačio. Pankov je trebalo odlučnije da se upusti u duel s igračem koji je s desne strane uputio oštar centaršut po zemlji. Božiću, koji je igrač zagrebačkog Dinama na pozajmici, ostao je onda lakši deo posla.

Trener Stanković je izveo ovaj tim od početka utakmice: Popović, Gajić, Pankov, Milunović, Konatar, Vulić, Ivanić, Garsija, Simić, Vukanović, Tomane. Nikolić, Gavrić i Pavkov su ušli na početku drugog dela umesto Ivanića, Gajića i Tomanea, a u 58. minutu Krstović i Jovančić umesto Vukanovića i Vulića. Od 73. minuta umesto Garsije ušao je Ben.

Zvezda je u prvoj utakmici pobedila poljsku Arku s 3:2, a u trećoj Ludogorec s 1:0. Protiv Vardara nije bilo golova. U sredu je susret s Dunajskom Stredom, a sutradan, za kraj, s Aktobeom iz Kazahstana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here