Zvezda odigrala nerešeno sa Hirošimom

0

Jedini gol za crveno-bele postigao je Vujadin Savić u 47.minutu, dok je izjednačenje ekipi koju sa klupe predvodi predvodi srpski stručnjak, i nekadašnji igrač Zvezde, Mihajlo Petrović, doneo Morisaki.

 

Fudbaleri Zvezde su imali dve odlične prilike u prvom poluvremenu koje nije iskoristio Perović, ali crveno-beli su poveli tek posle kornera u 47. minutu, kada je nakon gužve u kaznenom prostoru odbijenu loptu u mrežu poslao Vujadin Savić. U drugom delu šanse su imali Reljić i Jevtić, ali su do jedinog gola stigli prvotimci japanskog tima, nakon neuspele ofsajd zamke, a gol je postigao Morisaki.

 

"I kad pobedimo reći ću da je rezultat u drugom planu i zaista jeste. Ne osvajamo ovde bodove, nego se uigravamo. Video sam mnogo toga, ali za svoju belešku i sastanke sa igračima. Nastavljamo rad u jakom ritmu, jer do nastavka šampionata ima još dosta vremena" , rekao je Petrović za zvanični sajt kluba.

 

Crvena zvezda: Stamenković, Ninkov, Đorđević, Vilotić, S. Reljić, Savio, Bogdanović, Mugosa, Trifunović, Lekić i Perović.
Drugo poluvreme: Pavlović, B. Đorđević, Savić, Mikić, Ignjatijević, Isah, Nikolić, Jeremić, Kadu, M. Reljić i Jevtić.

 

Sledeći meč Crvena zvezda igra 13. februara protiv bugarskog Liteksa. Dan kasnije, 14. februara na programu je meč sa poljskim Lehom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here