Zvezda pobedila Liteks

0

 

Vodeći gol za ekipu Vladimira Petrovića postigao je Dejan Lekić u 17. minutu, a samo dva minuta kasnije kapiten Nikola Lazetić postavio je konačnih 2:0.

 

Trener jesenjeg šampiona Srbije Vladimir Petrović Pižon na teren je izveo sledeću postavu: Stamenković, Ninkov, Ignjatijević, Vilotić, Đorđević, Isah, Savio, Lazetić, Blažić, Trifunović, Lekić.

 

"Rezultat nije važan, važno je da sam kod igrača video veliku želju i zalaganje i dobro trčanje. Lepo je pobediti, ali to mi zaista nije važno u ovom trenutku. Videli ste da je bilo mnogo želje obe ekipe, bilo je 10 žutih i jedan crveni karton. To je normalno, jer između Bugara i nas je uvek veliki rivalitet. Idemo dalje", rekao je Vladimir Petrović odmah posle meča.

 

Duel sa Liteksom je treći koji su fudbaleri Crvene zvezde odigrali na pripremama u Antaliji, nakon poraza od Matersburga (1:0), i remija sa Hirošimom (1:1).

 

Crvena zvezda već u nedelju 14. februara igra novi meč. Protivnik je Slavija iz Istočnog Sarajeva, a poslednja utakmica na pripremama u Antaliji je u ponedeljak 15. februara protiv Leha iz Poznanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here