Rambo: Odlazim iz Flamenga

0

Srpski internacionalac iznerviran što je zamenjen na poluvremenu urlao je da napušta Flamengo, a psiholog Paulo Ribeiro uzalud je pokušavao da ga spreči u toj nameri. U verbalni sukob se umešao i podpredsednik kluba Markos Braz, te su pale teške reči sa obe strane.

 

“Odlazim, dosta mi je svega“, vikao je 37-godišnji Rambo.

 

Petković trenutno trenira odvojeno od prvog tima, a to mu nije prvi put. Na početku brazilskog prvenstva prošle godine Rambo je imao sukob sa Adrijanom. Od tada nije više u dobrim odnosima sa Brazom. Srbin će raditi individualno do kraja ugovora, a u maju će moći da potraži drugi klub.

 

Ko zna možda će Crvena zvezda, koja je više puta pokušavala da dovede Ramba, iz svega ovoga izvući najveću korist, mada su šanse za to jako male.

 

Adrijano je odigrao je najbolji meč za Flamengo od kada je stigao iz milanskog Intera, pošto je u derbiju sa Fluminenseom (5:3) postigao het-trik.

 

Osim tri gola koja je postigao, Adrijano je ubeležio u statistiku i jednu asistenciju.

 

Brazilski mediji već su počeli da "savetuju" selektora nacionalnog tima Karlosa Dungu da Adrijana obavezno uvrsti u sastav za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi, koje se održava od 11. juna do 11. jula.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here