Farma: Ode Milica…

0

 

Ovonedeljne takmičarke nominovane za izbacivanje u areni su se, umesto “tradicionalno ženskog” duela znanja, obračunavale “fizički”.

 

Maja i Milica su odmeravale snage u igri u kojoj su korišćene “sprave za mučenje”, tačnije ogromni drveni “fliperi – lavirinti” kojim su morale da “voze” kugle do cilja (kante u koju su upadale). Odžaklijevska je pobedila, nakon čega su joj duplirani glasovi publike. Dovoljno za pobedu i ostanak u rijalitiju. Rezultat glasanja bio je 81 prema 19 odsto glasova.

 

Milica je poraz posle samo dve nedelje boravka na Farmi dočekala uzbuđeno. Radosno se pozdravila se farmerima, srećna što se vraća u civilizaciju. "Pranje sudova mi je došlo glave". Ipak, trema, zbunjenost ili radost nakon izbacivanja bila je više nego očigledna kada je ulazila u kola da krene put "te civilizacije" – ušla je u auto, zatvorila vrata, a svoj džak sa odećom ostavila na putu…

 

Milica je u intervjuu nakon izlaska rekla da je na Farmi bila ćutljiva jer "nije stigla da dođe do reči“.

 

"Drago mi je što sam izašla, jer bih se, da sam ostala, sigurno posvađala sa dve osobe – Raka je divan, ali je razmažen. Isto tako, Maja je divna, ali biti sa njom u kuhinji je agonija…"

 

Nekadašnja mis Beograda je otkrila i da postoji "prava emocija" između Maje i Firčija.

"Firči je 1.500 puta dok smo bile u izolaciji izašao napolje da opere zube, samo kako bi je video. Zavoleli su se jako i to se vidi".

 

Odžaklijevska se u duelu našla nakon nedelje “lošeg obavljanja posla sluge”, dok je Milica u arenu stigla “zahvaljujući” malom broju glasova publike. Noć u izolaciji dualistkinje su provele mirno…Maja uz sveću, čokoladu i poljubac od Firčija…

Milica (25) je šesta takmičarka koja je napustila imanje u Lisovićima. Pre nje, od farmerskog života i nagrade od 100.000 evra oprostili su se Iva, Indi, Ivan, Irena i Marija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here