Milinković: Prvenstvo je neregularno!

0

Zoran Milinković u raspravi sa sudijama
 

"Čestitam Partizanu i mojim igračima. Ovo je nov tim, ali smo se lepo predstavili javnosti. Ima nekoliko detalja koji su uticali na rezultat… Možda je bio i nedostatak iskustva, jer se sve desilo u poslednjih 10 minuta", rekao je Milinković.

 

Voždovac je kao domaćin igrao na Vračaru, zato što mu je zabranjeno da mečeve visokog rizika igra na svom stadionu na vrhu tržnog centra, što je posebno smetalo treneru "zmajeva".

"Radna grupa koja je protiv fudbala nam nije dozvolila da igramo na našem stadionu. Ne znam kome je u interesu da se igra u pet sati na 35 stepeni. Ako je savez tražio da se igra uveče a mi to ispunili, nije mi jasno što se nije tako igralo. Uvek se pojavi neko telo ili neka famozna radna grupa koja odluči drugačije. Tako je uvek u našoj zemlji", rekao je Milinković.

 

On je ocenio da bi utakmica bila bolja da se igralo na terenu Voždovca.

"Bolji bi bio meč da smo igrali u drugim uslovima. Postoji mogućnost da zbog odluke nekog glavonje 19 utakmica igramo na strani, a to već nije regularno. To nikoga ne zanima. Mi se borimo da imamo iste uslove kao svi, ali eto pojave se neki ljudi koji nisu ni hteli da razmatraju da mi igramo kod kuće. Partizan bi verovatno pobedio i u Zaplanjskoj, ali je u interesu fudbala da se igra kod nas… Čemu taj stadion, takvih ima tri u Evropi i na svima se igra osim kod nas", rekao je Milinković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here