Crvena zvezda pobedila Krku

0

 

Duel u Novom Mestu praktično je bio završen već posle 30 i kusur minuta. Izabranici Nenada Lalatovića na brzaka su slomili sav otpor slovenačkog prvoligaša, a blistao je Nenad Milijaš. Kapiten Zvezde je namestio prva dva gola i to bekovima, prvo Mijailoviću u 18, a potom i Petkoviću u 29. minutu. Treći gol na meču je dao Kovačević u 34. minutu, posle solo prodora Vukana Savićevića, koji je nanizao dvojicu protivničkih igrača i potom asistirao borbenom vezisti.

 

Lalatović je na poluvremenu izvršio nekoliko izmena i Krka je, zahvaljujući neverovatnoj odluci sudije Periča, uspela da smanji rezultat u 56. minutu. Naime, lopta se nakon centaršuta našla u rukama Kahrimana, duel između Ristića i jednog igrača Krke se nastavio, a sudija je pokazao na belu tačku. Već u 64. minutu Perič je ponovo svirao penal, ali ovog puta za Zvezdu. Onjilo je fauliran u kaznenom prostoru, a Milijaš je bio siguran egzekutor za 4:1. Oba rivala su potom zaigrala skroz otvoreno, pa su se u listu strelaca sa obe strane upisali Despotović i Novak.

 

Srpski šampion je utakmicu počeo u sledećem sastavu: Rajković, Petković, Lazić, Pavićević, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Savićević, Lazović, Gavrić i Rakić. Igrali su još: Kahriman, Gogić, Ristić, Onjilo, Despotović, Arauho, Jovanović, Karaklajić, Jokić i Jović.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here