Cucu napala žena na ulici i vikala “rasturačice brakova”

0

Žena je pljunula uz reči "krdljivice muževa": Cuca kod Ognjena Amidžića u emisiji
 

Cuca se vraćala iz grada kada joj je prišla nepoznata žena i udarila je u leđa uz povik: "Ovo ti je opomena, rasturačice brakova", posle čega je i pljunula u njenom pravcu.

 

Kako je "Alou" ispričao izvor, Cuca od tada ne izlazi iz kuće.

"Cuca je baš pod stresom zbog ovoga. Prvo je dobijala pretnje da skine Šabanovo ime sa prsta i da će joj ga, ako to ne uradi, odseći, a sada je ovo prevršilo svaku meru. Razmišljala je da li da slučaj prijavi policiji, ali šta da kaže osim da je videla da je u pitanju plavokosa žena koja ju je udarila, pljunula i otišla uz opasku da je rasturačica brakova i kradljivica muževa. Ivona od šoka nije znala kako da reaguje, da li da uzvrati i krene za njom ili da zove policiju. Samo je zaćutala i nastavila ka kući. Što je najgore, nije bilo toliko mračno, pa da reč o klasičnoj sačekuši. Prosto, kad hodate ulicom ne očekujete da će vam neko prići s leđa i zveknuti vas. Pošto je bilo prilično hladno, žena je na sebi imala neku šubaru ili kapu, Ivona se više i ne seća, ali je zapazila da je u pitanju starija žena plave kose. Ne zna da li to ima direktne veze sa pričama koje su objavljivane u novinama ili je prosto slika koja se stvorila o njoj u javnosti podstakla neku drugu ženu koja je bila u sličnoj situaciji da tako reaguje", ispričao je izvor blizak mladoj pevačici.

Ivona nije bila preterano raposložena za razgovor o toj temi.

 

"Jao, stvarno ne bih volela da pišete o tome. Nažalost, u poslednje vreme mi se ne dešavaju preterano lepe stvari, ali valjda će i to proći. Volela bih da se ljudi malo fokusiraju na mene kao izvođača, a ne da me uvek povezuju i da se iznova svi vraćaju na stare priče", rekla je Cuca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here