Da li Stanković preuzima “orlove”?

0

Kandidar za selektora: Dejan Stanković

"To me je zateklo ovde na stadionu. U Udinezeu sam i sada je tako. Neću da kažem da nisam spreman za tako nešto, ali da treba iskustva i još učenja – treba", rekao je Stanković.

 

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da crveno-beli imaju veliko bogatstvo u mladim igračima. "Ovi klinci izgledaju zdravo i sa upornim i pametnim trenerom kao što je Nenad Lalatović, to je prava kombinacija. Crvena zvezda ima veliko bogatstvo", rekao je Stanković novinarima na stadionu zvezde.

 

Stanković se u prijateljskom susretom sa Udinezeom oprostio od igranja fudbala u dresu Zvezde, a prethodno je imao oproštajne utakmice u reprezentaciji Srbije i italijanskom Interu.

 

"Ovo sada je bilo teže od debija 1995. godine, tada sam leteo. Tužan sam i srećan u istom momentu i svima bih poželeo da ovako nešto dožive", rekao je Stanković, pomoćni trener u Udinezeu.

 

VIDEO: Jedan je Stanković Dejan

 

Stanković je rekao da se nada da će se bivši fudbaler Zvezde Goran Drulić oporaviti od povreda koja je zadobio u saobraćajnoj nesreći ranije ove nedelje i dodao: "Drula je veliki borac, nadam se da će izgura to".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here