Dame igom osvojile Vels

0

Igrom i pesmom proslavljen je Dan žena u Velsu

Uostalom prisustvo više od 200 gostiju u sali škole "Naitmle" najbolji je dokaz koliko su vredni bili Jelena Vukajlović idejni tvorac društva i njen predsednik sa saradnicima, ali najviše sa roditeljima dece koji su članovi "Bosiljka".

 

 

Poruke na svakom stolu

Zanimljiv je bio deo dekora koji se našao ispred svakog gosta na proslavi Dana žena u Velsu. Naime, na svakom stolu bila je postavljena po jedna poruka odnosno mudrost koja se odnosila na proslavu praznika žena.

 

Na taj način domaćin je potvrdio da ništa ne prepušta slučaju i da svaka dobra ideja može da se ostvari.

– Našoj sreći nema kraja jer "Bosiljak" iz dana u dan stasava u ono što nam je bio i cilj, društvo gde dolazi sve više mladih.

 

Proslava dana žena je bio još jedan veliki ispit za nas i verujem da nismo razočarali. Roditelji su uložili najviše truda da obeležimo ovaj važan praznik i u ime društva želim da im se zahvalim – između ostalog istakla je vidno zadovoljna Jelena Vukajlović.

Jedan od najlepših trenutaka u nezaboravnoj noću u Velsu bila je recitacija devojčice Violete Pejić.

 

Ona je na oduševljenje prepune sale bez greške i treme poklonila predivnu pesmu svim majkama i čestitala im praznik. Na radost većine pripadnica lepšeg pola izveden je bogat kulturno-umetnički program sa živom muzikom.

 

Bogata trpeza uz raznovrstan izbor jela takođe je razlog više da se pohvali domaćin za odličnu organizaciju, pogotovo roditelji odnosno majke koje su se svojski potrudile da se nađe što više srpskih jela na stolu. Nije izostalo veselje do kasnih večernjih časova uz obećanje da će ovo postati tradicija jer "Bosiljak" je za kratko vreme postavio čini se jake temelje za budućnost.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here