PKS

Srpske kompanije prehrambenog sektora učestvovaće od 20. do 24. februara na međunarodnom sajmu prehrambene industrije “Gulfood” 2023, koji će se održati u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizovale su nastup 25 domaćih kompanija koje će svoje proizvode predstaviti na nacionalnom štandu Srbije u jednoj od glavnih hala sajma – Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

“Gulfood” je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u UAE i regionu Golfa, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika i distributera i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca.

Sajam se prostire na 100.000 kvadratnih metara, a godišnje ga poseti više od 70.000 posetilaca iz oko 160 zemalja koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom 2.600 izlagača u osam sektora.

Na ovoj sajamskoj manifestaciji učestvovaće kompanije “Tartufi SR”, “The Fun&Fit Company”, “Nisha”, “NS Bomi”, “Packom International”, “Minela”, “Master Food”, “PIK Bečej”,”Master Fruits”, “Laki”, “Yumis”, “Sirogojno Company”, “Agranela”, “Cold Pressok”, “ITN Group”, “Budimka”, “Fruct Company”, “Zdravo Organic”, “Strela”, “Jaffa Crvenka”, “Damar Confit”, “Naš med”, “Don Don”, “Revita” i “Adore Chocolat”.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here