Horoskop

0

OVAN
Savladale su vas emocije, ali idilu kvare iskrice ljubomore. Kad ste već toliko duboko podstaknuti ljubavlju, razmislite o korigovanju svog ponašanja.
SAVET: budite samokritični.

BIK
Potpuno vas je očarao postupak voljene osobe. Bilo bi lepo da joj se revanširate lepim gestom, na primer, organizujte zajednički izlazak ili večeru za dvoje.
SAVET: oprezno s alkoholom.

BLIZANCI
Nije kraj sveta ako danas ne postignete sve što ste zamislili. Razmislite, možda postoji nešto što niste planirali, a što možete uspešno da obavite.
SAVET: budite strpljiviji.

RAK
Ako vam je potreban posao, pravi je trenutak da se pokrenete. Ne čekajte pomoć sa strane, već preuzmite inicijativu jer će vam se svaki trud ubrzo isplatiti.
SAVET: budite uporni.

LAV
Ne prijaju vam određene osobe sa kojima morate da budete u društvu. I pored truda i dobre volje niste u stanju da to prikrijete u potpunosti.
SAVET: ne preterujte sa hranom.

DEVICA
Dan nije povoljan za otpočinjanje ljubavne veze jer bi bila opterećena napetim planetarnim aspektima. Nakon romantičnog početka, usledio bi bolan kraj.
SAVET: budite obazrivi.

VAGA
Vreme je za kratak predah. Što se tiče posla, ruke su vam vezane, pa je bolje da na vreme od svega odustanete. Moguć je odlazak na kraće putovanje.
SAVET: više se krećite.

ŠKORPIJA
Prestrogim stavom upadate u raspravu o nečemu što vam je beznačajno. Nije trenutak za verbalno nadmetanje, lagana šetnja je dobar izbor pred kraj dana.
SAVET: opustite se.

STRELAC
Vaše strpljenje je pri kraju. Grešku tražite u drugim ljudima umesto da se okrenete sebi i razmislite šta je to što vas je u prošlosti navelo da formirate takav tim.
SAVET: budite samokritični.

JARAC
Detaljno proverite sve svoje današnje obaveze jer vam se može desiti da previdite važne stvari zbog kojih će vam kasnije biti neprijatno.
SAVET: ne čekajte poslednji trenutak.

VODOLIJA
Smučile su vam se obaveze, pa smišljate kako da ih se oslobodite. Ne zaluđujte se i ne gubite vreme trošeći ga na nerviranje jer time ništa nećete postići.
SAVET: čuvajte se infekcija.

RIBE
Nagli priliv energije i neobična tenzija mogu prouzrokovati previše žustro i agresivno ponašanje. Posledica toga biće zahlađenje u ljubavnim odnosima.
SAVET: ne odugovlačite.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here