Horoskop za petak, 27. jun 2014. godine

0

OVAN
Od partnera stiže ponuda za izlazak. Ne razmišljajte o odbijanju, već iskoristite priliku da neobavezno druženje pretvorite u priliku za ozbiljan razgovor.
SAVET: ne skrivajte emocije.

BIK
Odlična prilika za dovršavanje poslova kojima ste se bavili ovih dana, naročito ako sarađujete sa strancima. Dobar momenat za pokretanje novog biznisa.
SAVET: ne gubite vreme.

BLIZANCI
Neki od vas će danas imati priliku da otputuju na nekoliko dana. Odlazak je dobar izbor, ali samo pod uslovom ukoliko ste u društvu partnera.
SAVET: spojite lepo i korisno.

RAK
Ne dopada vam se odgovornost koja se sručila na vaša pleća. Ubrzo ćete shvatiti prednosti toga i iskoristiti trenutak da nametnete svoj način rada.
SAVET: preuzmite odgovornost.

LAV
Verujete da su danas svi protiv vas. Ako pažljivo razmotrite, primetićete da neko, iz kruga porodice, pokušava nešto korisno da vam kaže.
SAVET: pripazite na zdravlje.

DEVICA
Iznenadiće vas preokret na poslu. Priberite se i spremno dočekajte promene. Ne dozvolite da saradnici koji vas ne poznaju dovoljno osete vašu nesigurnost.
SAVET: više se krećite.

VAGA
Pre nego što pomislite da se posvađate sa nadređenim osobama uzmite u obzir da će iz bezazlene situacije nastati veliki problem po vas.
SAVET: izbegavajte rasprave.

ŠKORPIJA
Partner vam može skrenuti pažnju sa problema koji vas u poslednje vreme muče. Iako imate razloga za brigu, ne šteti da se malo opustite.
SAVET: uspostavite redovan san.

STRELAC
Napravili ste značajan pomak, ali nove okolnosti vam ukazuju da to nije dovoljno. Najbolje što možete da uradite je da ostanete uporni i strpljivi.
SAVET: ne tražite krivce u drugima.

JARAC
Samopouzdanje je na silaznoj putanji i sve vam se čini gore nego što je izgledalo ranije. Od prijatelja vas očekuje poziv na zabavu.
SAVET: ne oklevajte, opustite se.

VODOLIJA
Ako se dovoljno potrudite nadležni će odmah primetiti pozitivnu promenu na vama. Neki stavovi koje iz korena menjate rezultiraće uspehom.
SAVET: verujte u sebe.

RIBE
Od vas se očekuje puna angažovanost. Ne gubite vreme u samosažaljenju već se odmah prihvatite posla i ispunite svoje obaveze.
SAVET: ne očekujte zahvalnost.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here