Horoskop za ponedeljak, 22. septembar 2014. godine

0

OVAN
Dobro raspoloženje vas može navesti da potrošite više novca nego što zarađujete. Ne utapajte svoj iznenadni optimizam u bespotrebno troškarenje.
SAVET: provedite više vremena sa prijateljima.

BIK
Prijatelj koji vam je blizak donosi odluku koja vas iznenađuje. Niste odgovorni za takav razvoj situacije, ne trošite sate tražeći svoju krivicu.
SAVET: ne mešajte se u tuđe probleme.

BLIZANCI
U centru vaše pažnje su osobe koje mogu da vas uvedu u visoke poslovne krugove. U želji da se dokažete možete sebi natovariti neisplativ posao.
SAVET: ne zalećite se.

RAK
Dobra atmosfera među članovima porodice pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Dan je pogodan za sve kućne poslove kao i za veliku nabavku.
SAVET: pažljivo sa hranom i alkoholom.

LAV
Previše ste se rasplinuli. Obavljate više poslova odjednom, a to počinje da utiče na rezultate. Predstoje vam problemi ukoliko ne usporite tempo.
SAVET: budite strpljiviji.

DEVICA
U želji da sprovedete svoju zamisao zanemarili ste važan detalj koji se sad isprečio kao problem. Ako vas savlada nervoza prepreka će ostati nepremostiva.
SAVET: ne paničite

VAGA
Dobijate novac koji ste očekivali, međutim, suma nije ona na koju ste računali. Situacija je zabrinjavajuća pa, ukoliko se ne pripazite, može vas uhvatiti panika.
SAVET: ne analizirajte preterano.

ŠKORPIJA
Niste zadovoljni postignutim učinkom. Apetiti su vam sve veći pa zbog toga upadate u zamku hroničnog nezadovoljstva. Ne budite nezahvalni.
SAVET: boravite na vazduhu.

STRELAC
Promenljivo raspoloženje može otežati odnose sa ukućanima. Pazite šta planirate jer vas nepredviđene okolnosti mogu sprečiti u nameri da završite sve započeto.
SAVET: ne pozajmljujte novac nikome.

JARAC
Kad ste neraspoloženi razlog tražite u problematičnoj finansijskoj situaciji. Pošto trenutno to ne možete da rešite, skoncentrišite se na nešto pozitivnije.
SAVET: posvetite pažnju partneru.

VODOLIJA
Ulazite u diskusije iako niste sigurni u svoje znanje. Ako danas pokušate da blefirate, epilog svega može biti neprijatan po vas. Odustanite na vreme.
SAVET: više rekreacije.

RIBE
Ako osećate da morate da kažete ono što mislite, onda to uradite otvoreno i ali smireno i bez tenzije. Ne radite ništa što može isprovocirati sukobe.
SAVET: budite taktični.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here