Ibra ne igra protiv Barse

0

Rovit: Zlatan Ibrahimpović, sjajni napadač Parižana
 

Fudbaleri Pari Sen Žermena igraju u utorak od 20.45 na Parku prinčeva u
Parizu protiv Barselone, utakmicu drugog kola Grupe F u Ligi šampiona. Španski tim je u prvom kolu pobedio Apoel sa 1:0, a Pari Sen Žermen je odigrao bez golova sa Ajaksom.

 

Ibrahimović je propustio poslednje dve utakmice zbog povrede pete. Pre povrede, Šveđanin je postigao sedam golova u sedam utakmica.

 

Utakmicu će propustiti i Tijago Silva i Ezekilj Laveci, pošto obojica imaju problema s povredom tetive. "Svakodnevno smo pratili oporavak Silve i on nije spreman. Oporavak ide dobro, ali neće biti spreman i još ne znamo kada će se vratiti
na teren", rekao je trener pariskog kluba.

 

Barselona ove sezone nije primila nijedan gol i pokušaće da nastavi
taj niz sutra na Parku prinčeva. Trener Barselone Luis Enrike ocenio je da je Pari Sen Žermen jedan od ozbiljnijih kandidata za osvajanje Lige šampiona ove sezone.

 

"Ako je Ibrahimović povređen, to je veliki gubitak za njihovu ekipu. Mislim da će i pored toga pokušati da naprave dobar rezultat. Gledao sam nekoliko njihovih utakmica i mislim da su ekipa koja bi mogla da osvoji trofej. Imaju veoma dobar tim, kvalitetan u napadu i vrlo jak u odbrani", rekao je Enrike.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here