Jesen Jugoslaviji

0

Slavlje u svlačionici: Fudbaleri Jugoslavije iz Vupertala
 

Počeo je naš tim dobro sezonu i većim delom bio je vodeći na tabeli sve do početka oktobra, kad je usledila kriza i kad su pretrpeli tri uzastopna poraza u ligi i jedan u Kupu. Na sreću, krizu su brzo prebrodili s pet uzastopnih pobeda u poslednjih pet kola, a zahvaljujući kiksevima glavnih konkurenata uspeli su ponovo da se domognu prvog mesta.  Poslednja je ubedljivo dobijena turska ekipa Trabzon SKV – 4:1.

KRAJS A LIGA: Jugoslavija I – Trabzon SKV Vup. Hajiligenhauzen 4:1 (1:1)

VUPERTAL – Stadion: Sportplac Opof. Gledalaca: 100. Strelci: Engels u 42. i 53, Dojčinović u 50. i Erkočević u 78. minutu. Kartona nije bilo.
JUGOSLAVIJA I: A. i K. Izberner, Bejaz, Si. Romić (Paulus), Sl. Romić, Dojčinović, D. Arnd, Prelić, Engels (Brajitenšajd), Erkočević, Ukunču (Brogeler). Trener: Dado Knežević.
Pozicija na tabeli: 1. Jugoslavija I 17 12 1 4 55:26 37

– Zadovoljan sam trenutnim plasmanom, mada smo mogli da imamo više od boda prednosti u odnosu na drugoplasiranog da nas sudije u nekoliko navrata nisu oštetile.

 

Vreme za odmor: "Teslu" narednog vikenda čeka još jedan zaostali meč protiv drugog tima FC Turkije
 

Nadam se da ćemo i na kraju sezone s vrha gledati ostale protivnike – kaže trener Jugosa Dado Knežević.
 

KRAJS C LIGA: Jugoslavija II – Langenberger SG II 1:1 (1:0)

VUPERTAL – Stadion: Sportplac Opof. Gledalaca: 50. Strelac: Turkmen u 25. minutu. Žuti kartoni: Josfi u 52, Seref u 60. Inči u 65, De Silva u 70. i Akaja u 90. minutu.
JUGOSLAVIJA II: Altindag, Inči, Košnau, Akaja, Josfi (Akaja), De Silva (Tun), Kandiroglu, Seref, Hidroj, Turkman, Elakijou (D. Romić). Trener: Iosef Hidroj.
Pozicija na tabeli: 9. Jugoslavija II 14 5 4 5 33:34 19

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here