Kapičić ponovo preti ostavkom

0

Prvi čovek Kuće košarke istakao je da su svi klubovi na sednici Upravnog odbora KSS potpisali ugovor po kojem su bili jednoglasni u stavu da Srpska liga mora da počne 1. marta i da su s tim predlogom otišli na sastanak sa čelnicima regionalnog takmičenja.

 

"Spreman sam da se povučem sa mesta predsednika Saveza ako je tačna informacija da NLB liga za sezonu 2010/11. neće biti završena u prvoj nedelji marta, kako bi naše takmičenje počelo u tom periodu. To je dogovoreno na najvišoj instanci u košarkaškoj organizaciji, a potpisnici tog ugovora su svi naši klubovi koji učestvuju u regionalnom takmičenju. Braniću svoj stav, makar i po cenu odlaska, a to su obećali i čelnici naših klubova", kazao je Kapičić u izjavi za "Kurir".

 

Prvi čovek KSS pretpostavlja da su naši klubovi na neki način ponovo ucenjeni od čelnika Jadranske lige.

 

"Nemam ništa protiv dogovora da i naredne sezone Jadranska liga broji 14 klubova, to je legitiman stav srpskih klubova, ali oni su decidirano rekli da će od čelnika regionalnog takmičenja insistirati da sezona, bez obzira na to koliko liga bude brojala timova, mora da se završi do 1. marta kako bi naša liga imala kredibilitet. Da li je moguće da su naši klubovi ponovo promenili stav, ili im je ponovo nešto nametnuto", završio je Kapičić.  

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here