Kimenti u besu slomio ruku, Juventus bez tri golmana

0

Antonio Kimenti je na meču 29. kola italijanskog šampionata u Đenovi branio umesto povređenog prvog golmana Đanluiđija Bufona, kao i drugog čuvara mreže Maningera, ali je svojom nespretnom intervencijom u 77. minutu, najviše doprineo novom porazu Juventusa. Njega je sa preko 35 metara efektnim šutem savladao napadač Sampdorije Antonio Kasano.

 

Isfrustriran zbog primljenog gola i gubitka bodova, Kimenti je posle utakmice u nastupu besa u svlačionici udario šakom od sto i tom prilikom napukla mu je kost na desnoj ruci.

 

"Reagovao sam tako, jer sam bio veoma nervozan", izjavio je iskusni 39-godišnji golman, koji će sa terena odsustvovati najmanje mesec dana.

 

 

Juventus je tako posle ispadanja iz Lige Evrope porazom od Fulama (4:1), kao i epilogom meča sa Sampdorijom dospeo u nezavidan položaj, jer je pored pada na šesto mesto prvenstvene tabele, ostao i bez sva tri najbolja golmana.

 

Gol ekipe koju vodi trener Alberto Zakeroni na narednom meču moraće da čuva golman mlađih selekcija, ako se u međuvremenu na teren ne vrate Bufon ili Maninger.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here