Tanjug
Predrag Kon

Epidemiolog Predrag Kon, član stručnog tima Vlade Srbije u borbi protiv koronavirusa, reagovao je na stav Novaka Đokovića, koji je izjavio da je protiv vankcionisanja.

– Kao jedan od najvernijih Đokovićevih navijača, voleo bih da sam imao prilike da mu približim značaj i ogroman doprinos imunizacija za zdravlje stanovništva. Sada je kasno, stvorio je pogrešna uverenja i tu više nema pomoći. Majstore, želim ti sve najbolje. Pokušaj ubuduće da izbegavaš direktne odgovore na pitanje u vezi sa vakcinacijom, jer imaš ogroman uticaj – objavio je Kon na svom Fejsbuk profilu.

18 COMMENTS

  1. Dragi dr, KOn, niste vi jedini epidemiolog na svetu, a kamo li najpriznatiji!Ima njih puno iz vaše struke, koji se ne slažu sa vama po tom pitanju, pa je “majstor” možda zatražio drugo mišljenje!Možda bi bilo dobro, da se i vi malo raspitate!

  2. Doktore,gledajte i vodite brigu o medicinskoj struci i ne uplicite se u politku. Djokovic je sampion u svojoj struci.

  3. Hoćemo li tako komentarisao kad nam posle vakcine kažu daje čipovanje obavezno ????

  4. Potpuno ispravno Novakovo razmisljanje,radice on sta hoce sa sobom a nece niko da mu kaze sta treba da radi i ko kaze da su vakcine sigurne,u Subotu ujutru na Pink TV sam ministar Dacic je rekao da su Amerikanci 70-ih primorali 40mio stanovnika na vakcinu i da je vise umrlo od vakcine nego od epidemije i sta onda nema veze niko nije kriv ,e da se to nebi ponovilo nece covek da primi vakcinu i apsulutno pravo da kaze to upravo zato sto ima veliki uticaj da kaze o cemu se radi

  5. Непримерен коментар који помало личи на претњу!Као родитељ детета које има трајне последице после примљене вакцине,апсолутно сам против било какве присилне вакцинације,зато сам са породицом и напустио Србију!А што се доктора тиче,надам се да ће он и њему слични одговарати ако низашта друго онда за аферу око набавке вакцина за свињски грип

  6. “Majstore”?
    Kao da čujem iz Vas velikog vodju, doktore?
    Mnogo se druzite sa prvorodjenim u posledje vreme.
    Velemajstor (Djokovic) u svom zanatu za razliku od nekih, ima iza sebe uspeha nemože se nabrojiti!!!
    A vaši? N1H1? Vakcina, Dinkić i Vi?
    Korona je novi krug jel?

  7. Doktore vi izjavista 2009. ako se ne vakcinisemo da ce 2000000 Srba umreti .Srbi se tada ne vakcinisase pa niko ne umre a vi nase pare dadoste za vakcine pa ih onda baciste.Neznam koliko puta treba da prevarite ovaj narod da on shvati davi ne radite za Srbiju nego za Novartis.

  8. Pa strucnjaci iz medicine imaju podeljena misljenja u vezi sa vakcinisanjem, i kako je onda moguce da neko moze da tvrdi, poput g. Kona, da se treba vakcinisati? Teorija tvrdnji bez adekvatnih dokaza u praksi!
    Kada struka nadje lek protiv korona virusa onda se majstori javite. Struka nema odgovor ni na lek protiv karcinoma. Voleo bih da znsm u kojim ste to sve strucno-naucnim istrazivanjima ucestvovali g. Kon zadnje dve decenije, sta ste o tome napisali i sta Vasa struka o tome zna, sem terenske prakse iz vremena Tita. Poznato je da se nauka razvija iz sata u sat, ali izgleda da o ovoj pandemiji svi vi jako malo znate!!!
    Polako sa tvrdnjama da se treba vakcinisati!!!

  9. Dr.Konj-u bi pametnije bilo da pod ruku uzme svog EXPERTA Dr.Nestorovića pa da odu zajedno u Italiju u Shoping….
    Nije moguće utvrditi koji od njih dvojice se više izblamirao svojim nebulozama i smešnim izjsvama u zadnjih 2 meseca !!

  10. danas imamo 80 miliona otisticne dece usvetu zbog obaveznih vakcina koliko para dobijate obila geyca

  11. Baš me interesuje, šta bi uvaženi dr. Kon, kao svetski priznati autoritet na podrućju, imao da kaže o velikom uspehu vakcinisanja u Indiji, Pakistanu i širom Afrike, odakle su jih svi redom najurili, jer jim je moto bio “Ko preživi, imaće šta da priča deci, ako jih bude imao”?

  12. Г-дине Кон, правац лабараторија, засучите рукаве и радите оно што вам професија, оно за шта имате титулу Др, а односе са медијима препустите ПР-ма. Толико контрадикторних изјава имате, да ваша титула постаје дискутабилна, док Новакова велемајсторска не. Он је изјавио шта би или не би. Ја одлучујем за себе, а тако би требало да је за све, а не да нам се намеће нешто што, још увек неиспитано, без да се знају ев. негативне по здравље нус појаве, а верујем да се и Ви слажете. Ни Ви тренутно немате сазнања без обзира што то ваш фах, али може да се сумња на основу периода из 60-тих.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here