Koza za rođendan

0

Dragan Kojić Keba često dobija originalne poklone od prijatelja, posebno za rođendan. Ipak, najoriginalniji dobio je od kuma Baneta Obradovića i zajedničkog drugara Gorana Kukavice.
– Verovali ili ne poslali su mi živu kozu i to taksijem! Po njenom runu crvenim sprejom ispisali su moj nadimak, stavili kozu u taksi i platili taksisti da je isporuči na moju adresu. Čovek pozvonio, izbacio životinju iz auta, a žena i ja smo bili u čudu. Šta da radimo s kozom? Odveli smo je u dvorište, koza pasla travu, šetkala se… Bio je početak oktobra, vreme sve hladnije, pa smo odlučili da je poklonimo. Bile su to godine velike krize i nemaštine, a moj poklon – pun mleka, sigurno će nekom dobro doći – priča Keba koji je kozu javno ponudio na poklon u jednoj emisiji ne sluteći šta ga čeka.
– Telefon mi je satima neprekidno zvonio kod kuće. Organizatori iz televizije su svima koji su zvali zbog koze davali moj kućni broj telefona. Javljali su se ljudi iz cele zemlje, i na kraju sam odlučio da kozu dam nekoj ženi iz Borče, koja je rekla da ima troje dece. A onda sam na telefonskoj sekretarici snimio poruku:"Ukoliko zovete zbog koze, molim vas javite se na sledeći broj…" i izdiktirao broj telefona mojih vragolastih drugara, koji su mi poslali kozu. Neka malo i njih zvrckaju, kad već žele da budu vrcavi.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here