Ležerna Ceca u Jagodini

0

Već tradicionalno Dragan Marković Palma prvi je organizovao snimanje novogodišnjeg programa svoje televizije Palma plus u Jagodini. Ove godine bio je manji broj izvođača nego ranije i sve je delovalo skromnije, ali je zato Palma bio dobar domaćin kao i uvek. Od podneva je sve štimalo po satnici snimanja, čini se, bolje organizovano no prošlih godina, sa manje gužve i čekanja.
Kao i ranijih godina, zvezda večeri bila je Ceca Ražantović koja se u Jagodini zadržala svega sat i po, ali je došla da ispoštuje prijatelja Palmu, otpeva tri plejbeka i sa kolegama snimi novogodišnje odbrojavanje. Za razliku od prethodnih godina kada je za ovakve prilike oblačila svečane toalete, ovog puta bila je leženo obučena u kožne pantalone, iscepanu majicu i šareni sako, a nije imala ni svečanu frizuru već je kosu pokupila u konjski rep. Glavni animatori bili su Era Ojdanić i Bora Drljača, dok su kraj njih đuskale mlađane Katarina Živković, Aleksandra Prijović, Nadica Ademov, Jelena Gerbec i druge pevačice. I dok se Ceca spremala za povratak u Beograd, oko 21.30 u jagodinski klub došla je Ana Bekuta u pratnji Milorada Mrkonjića. Pevačica je svratila do garderobe da se presvuče, dok je Mrka seo za sto domaćina Markovića, priključivši se Aleksandru Antiću, ministru rudarstva i energetike i Ivici Tončevu, funkcioneru SPS-a.

 

I Karići kod Palme
Među učesnicima novogodišnjeg programa bila je i Danijela Karić-Martać. Nekadašnja članica dueta D’n’D je nastavila da gradi samostalnu karijeru, ali se ne pojavljuje se često u medijima. U Jagodinu je došla u društvu supruga, nekadašnjeg fudbalera Nikole Martaća i oca Dragomira Karića, narodnog poslanika.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here