Libijci presudili silovatelju

0

Telo uočili francuski turisti

Na parkingu kod mesta Nojenburg, nadomak Frajburga, ubijen je 27-godišnji Nemac Patrik H. koji je nedelju dana pre toga silovao školsku drugaricu, poreklom Libijku.
Tužilac Milhajma raspisao je poternicu za njim . Tada je okrivljen da je 12. juna odvukao devojku u šumu i iživljavao se. Otac i dvojica braće silovane devojke, ali i njihov poznanik, preko društvene mreže i posrednika ugovorili su sastanak sa beguncem. Oni su ga prevarili tako što su ponudili da kupi hašiš.
Kada se silovatelj pojavio na parkingu udaljenom 100 metara od francuske granice, otac i stariji brat devojke nasrnuli su na njega, dok ga je 17-godišnji brat ubo nožem 23 puta. Na parkingu su se zatekli i prolaznici iz Francuske koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć iz njihove zemlje. Medicinska ekipa uspela je nakratko da reanimira Patrika H, ali je on ubrzo umro.
Policija se dala u potragu za ubicama i u tome im je pomogao 21-godišnji poznanik Libijaca koji je uznemiren stigao kući i ispričao roditeljima šta se desilo. On je pušten na slobodu, a Libijci su uhapšeni.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here