Mladi igrom opčinili Vestfaliju

0

 

Mladost i lepota: Raspoložene dame

Odmah na početku "zasijali" su "Dijamanti" lepršavim igrama iz Šumadije i Vojvodine.
"Dukati" iz Dortmunda sa nekoliko pesama bili su odlična uvertira u dobro raspoloženje, a kulminacija veselja bio je trenutak kad su se na bini pojavili članovi popularne krajiške grupe "Laste Vrbanje". Repertoarskim izobiljem vratili su, barem na trenutak, više od 300 gostiju u sve delove starog zavičaja.

 

Pohvale

Sve je proteklo u dobrom raspoloženju, a porodica Lazić iz Kelna, kao i mnogi drugi kazali su reporteru "Vesti" da će ponovo doći čim saznaju za novo zabavno veče koje organizuju vupertalski "Dijamanti".

Mlada generacija bila je, kako i treba, "dominantna" na podijumu za igru, a sedeli su samo u retkim muzičkim predasima. Izgubljene kalorije u igri i pesmi brzo su nadoknađene brojnim specijalitetima na koje nije niko ostao ravnodušan. Posebnost je bila džinovska torta Nade Ristić, koja je ubrzo razgrabljena, posebno od mlađe generacije.

Tačno u ponoć ugašeno je svetlo i zaiskrile su velike prskalice, a Milica Savić, predsednica "Dijamanata" uputila je srdačne čestitke i dobre želje u novoj Pravoslavnoj 2010. godini.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here