Moj otac Zodijak

0

Geri L. Stjuart je posle 12 godina istraživanja otkrio zastrašujuću istinu da je njegov otac jedan od najozloglašenijih serijskih ubica u istoriji SAD i odlučio je da napiše knjigu o njemu koja bi trebalo uskoro da bude objavljena. David Fičer je 2007. snimio film koji je bio veoma zapažen, tako da se ne sumnja da će i knjiga podići prašinu.
Zaposleni u izdavačkoj kući “Harper Kolins” doskora su krili njihov najnoviji hit koji uskoro treba da izađe “The Most Dangerous Animal of All”
Gerija L. Stjuarta. Radi se o potencijalnom hitu, knjizi čoveka koji je godinama istraživao i otkrio šokantnu činjenicu o svom ocu. Serijskom ubici, nazvanom Zodijak, policija pripisuje najmanje pet ubistava. Njegov identitet nikad nije otkriven. Ono što je zanimljivo jeste to da je nepoznati ubica dosta vremena izazivao policiju pismima i zagonetkama.
Iako izdavači nisu hteli da otkriju puno detalja o samoj knjizi, novinari “Njujork magazina” su otkrili da je Stjuartov otac imao dosije i da je neverovatno ličio na foto robota koji oslikava Zodijaka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here