Komšinicu zamenila suprugovom ljubavnicom

0

Ljubinka G. (72) iz Niša, razbila je glavu čekićem za meso komšinici Ljubinki J. (61), pošto ju je zamenila sa ženom za koju je sumnjala da je u ljubavnoj vezi sa njenim mužem. Ona je nesrećnu ženu napala ispred ulaza u zgradu u kojoj živi u Nišu i nekoliko puta udarila čekićem u glavu. Povređenu ženu je spasao komšija, koji se i sam jedva odbranio pošto je Ljubinka G. pokušala da ga ugrize.
Napadnuta žena je prebačena u bolnicu gde su joj sanirane povrede.
– Vraćala sam se sa pijace i samo što sam stavila ključ u bravu osetila sam prvi udarac, a onda još dva. Krv me svu oblila, okrenula sam se i videla ženu koju ne poznajem, kako u tašnu gura čekić, koji je sa druge strane imao sataru. Počela sam da dozivam pomoć, pa je pritrčao komšija i odbranio me. Počela je da beži, a moju vrisku je čuo policajac koji živi u susednoj zgradi, koji ju je i uhvatio – prepričava za medije Ljubinka J. dramatične trenutke kada je napadnuta.
Kako kažu u policiji, Ljubinka G. je priznala napad, dodajući da je pogrešila osobu.
– Sumnjala je da njen muž ima ljubavnicu, pa je odlučila da se osveti. Kada je videla Ljubinku J. sa leđa, zbog plave kose mislila je da je to ta ljubavnica, ali kada se okrenula nakon udaraca, shvatila je grešku – kažu u policiji.
Napadnuta žena još ne može da veruje šta joj se dogodilo.
– Ja sam časna udovica, ni sa kim nisam u zavadi, ne znam što me ta žena napala. Ko zna šta će ljudi sada da pomisle da sam uradila, pa me zato napala – kaže ona.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here