Na spisku 28 imena

0

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković objavio je širi spisak igračica za učešće na predstojećem prvenstvu Evrope.
Vicešampionke sveta okupiće se na startu priprema u Beogradu, a na Boškovićevom spisku našlo 28 se rukometašica: Nina Kolundžić (Vojvodina), Jovana Risović, Sanja Radosavljević, Jelena Nišavić, Katarina Stepanović, Anđela Janjušević i Ivana Milošević (Radnički), Katarina Krpež (Erd, Mađarska), Jelena Popović i Jovana Stoiljković (Nant, Francuska), Jelena Trifunović, Jelena Živković (Podravka, Hrvatska), Andrea Lekić (Vardar, Makedonija), Sanja Damnjanović (Viborg, Danska), Tamara Georgijev, Dijana Radojević i Ivana Popović (Jagodina), Sanja Rajović (Lokomotiva, Hrvatska), Maja Luković (Krim, Slovenija), Ana Kačarević i Marija Petrović (Naisa), Sara Garović (Kosalin, Poljska), Biljana Bandelijer (Nica, Francuska), Katarina Tomašević (FTC, Mađarska), Kristina Liščević (Mec, Francuska), Dragana Cvijić (Budućnost, Crna Gora), Marija Lojpur (Segedin, Mađarska) i Marina Dmitrović (Ankara, Turska).
Konačan sastav za EP, koji će od 7. do 21. decembra zajednički organizovati Hrvatska i Mađarska, selektor će odrediti do 5. decembra.
Srpske rukometašice igraće u D grupi u Osijeku sa Francuskom, Crnom Gorom i Slovačkom.

ANT.

U Norveškoj
27. novembra

Srpske rukometašice učestvovaće na prestižnom Mobelringenom kupu u Norveškoj od 27. do 30. novembra. Aktuelnim
vicešampionkama sveta poslužiće kao dobra priprema pred start EP u Hrvatskoj i Mađarskoj.
Srbija će u Larviku i Oslu odmeriti snage sa Norveškom i Danskom, ali i sa protivnikom u grupi u Osijeku, selekcijom Francuske.
Prvog dana, 27. novembra, naš tim igra sa Francuskinjama, dan kasnije na programu je duel sa Dankinjama, a 30. novembra sa Norvežankama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here