Youtube/Google Workspace
Gmail

Google će u decembru izbrisati milione naloga za Gmail, Drive i Photo servise, kao deo bezbednosne mere zaštite korisnika.

Inicijativa ima za cilj da reši problem ranjivosti neaktivnih naloga, koji se možda oslanjaju na zastarele ili ponovo korišćene lozinke i nemaju dvofaktorsku autentifikaciju.

Iz kompanije Google ističu da su ovi zanemareni nalozi podložni kompromtovanju i zlonamernim napadima, što dovodi do potencijalnih rizika kao što je krađa identiteta, ili postaje kanal za protok zlonamernog sadržaja poput spam pošte.

27 COMMENTS

  1. Ja sam stara osoba (74) god, nisam obućena za te transakcije, pa molim da mi ništa ne izbrišete.
    Hvala
    Poz.

  2. Za ove koji ne znaju šta treba, samo s vremena na vreme pošaljite nekome neki mejl, da vide da je aktivan mejl.

  3. Uvek sam na istom nalogu i koristim i koristim isti mejl i nije u redu da ga brišete. Zaboravila sam lozinku i ne želim da ju menjam.

  4. Mislim da nije uredu uvek sam bila aktivna i više nego bez ikakve nadoknade sve u cilju pozitivnog globalnog društva i hvala na razumevanju al opet ako ne dozvoljavam da zloupotrebu moga identiteta u tom slučaju bolje ga ugasiti nego dakoristi eko treće lice Al nadam se da toga neće i da će biti sve OKej

  5. Mislim da nije uredu uvek sam bila aktivna i više nego bez ikakve nadoknade sve u cilju pozitivnog globalnog društva i hvala na razumevanju al opet ae dozvoljavam da zloupotrebu moga identiteta u tom slučaju bolje ga ugasiti nego da koristi neko treće lice Al nadam se da toga neće biti i da je sve OKej

  6. Postovani,
    Ovo je E-mail koji kostantno koristim i veoma mi je vazan.
    Voleo bih da se moji podaci sacuvaju.
    Sve e-mail adrese koje koristim su aktuelne i u funkciji.
    Pozdrav
    Ivan Grujic

  7. Postovani,
    Ovo je E-mail koji cesto koristim i zelim da ga i dalje koristim.
    Pozdrav
    Desanka Grujic

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here