Nettvplus nudi besplatnu pretplatu i pravnu pomoć

0

Korisnici usluga firme GSS medija, koja je nelegalno emitovala televizijske kanale, ne treba da brinu kad ostanu bez signala jer je Nettvplus, ogranak SBB u Beču, spreman da im pomogne kako bi mogli da nastave da prate programe s prostora bivše Jugoslavije.
Daniel Rokvić, direktor NjNET Media Njien, generalnog predstavništva Nettvplusa, ističe da je ova kompanija spremna da svim korisnicima GSS medija ponudi besplatan boks i besplatnu tromesečnu pretplatu, kao i besplatnu pravnu pomoć za pravno delovanje protiv GSS medija.
– Ljudi ne treba da brinu, kad ostanu bez signala. Spremni smo da pomognemo naših građanima da mogu da prate Svetsko prvenstvo u košarci. Ne želimo da zaradimo na tuđoj nesreći, već samo da pomognemo ljudima da dobiju legalan boks i pretplatu – objasnio je on.
– Svi dosadašnji korisnici nelegalnih usluga GSS medija treba da se jave Nettvplus-u, ponesu stari ugovor ili boks kao dokaz da su koristili nelegalnu mrežu i dobiće odmah novi boks, tromesečnu pretplatu i pravnu pomoć – dodao je Rokvić.
Svi koji žele da iskoriste priliku prelaska na legalne usluge mogu to učiniti preko sedišta Nettvplus u Beču Sćuttelstr. 21, 1020 Wien.
On je istako da želi da omogući građanima s prostora bivše Jugoslavije, ma gde živeli, da gledaju kanale svih delova nekadašnje zajedničke države.
Inače, Nettvplus, preko svojih boksova, nudi legalno gledanje oko 500 kanala – 200 s prostora bivše Jugoslavije i 300 iz celog sveta.
 

Krivična prijava
Podsetimo, policija će protiv odgovornog lica firme GSS medija sa sedšitem u Beču zbog sumnje da je neovlašćenim reemitovanjem televizijskih kanala oštetila za više miliona evra kompaniju SBB podneti krivičnu prijavu, saopštilo je prošle nedelje Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. Krivična prijava na dalje postupanje protiv S. P. će biti podneta Tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal, navodi se u saopštenju.
Precizira se da je policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu "rasvetlila slučaj u kome je kompanija SBB oštećena za više miliona evra, od strane firme GSS medija koja je neovlašćeno vršila reemisiju televizijskih kanala, bez odobrenja nosioca autorskih prava".

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here