NP: Izbodeni srednjoškolci van životne opasnosti

0

Osamnaestogodišnji Dž.B. i O.M. su povređeni u tuči u školskom dvorištu (Ilustracija)
 

Njih dvojicu su oko podneva, u dvorištu škole, napali nepoznati mladići, koji su ih tokom tuče nekoliko puta uboli nožem.

 

Povređeni učenici, sa ubodnim ranama grudnog koša i leđa, hitno su prebačeni u novopazarsku Opštu bolnicu gde su operisani i sada se nalaze van životne opasnosti.

 

Policija je identifikovala počinioce i za njima intenzivno traga, a još uvek nije poznat razlog zbog kojeg su oni napali srednjoškolce.

 

U toku napada, dežurni policajac nije bio u dvorištu Škole za dizajn tekstila i kože, već u ulici u kojoj se, pored ove, nalaze još jedna osnovna i dve srednje škole koje on pokriva.

 

Direktor Škole za dizajn tekstila i kože Meho Camović izjavio je da povređeni učenici nisu do sada pravili nikakve probleme i da se radi o solidnim đacima.

 

"Jedan od njih je našu školu prošle godine predstavljao na Međunarodnom sajmu tekstila u nemačkom Dizeldorfu", rekao je Camović.

 

Ove godine se u Novom Pazaru desilo nekoliko slučajeva vršnjačkog nasilja u kojima su korišćeni noževi, ali i vatreno oružje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here