O čemu brinemo tokom prvog seksa?

0

Postoje mnoge dileme tokom prvog seksa

 


Prevremena ejakulacija

Prilikom prvog seksualnog „upoznavanja“ sa novom devojkom, muškarac ima priličnu frku od prerane ejakulacije. Taj strah nastao je još u školskim klupama, dok je sa prijateljima razmenjivao neproverena saznanja o seksu, listajući izlizane stranice erotskih magazina.

 

Da li ona glumi orgazam?

Dok u odlaganju svog orgazma nešto i možete da učinite, do partnerkinog puta prema zadovoljstvu te vrste morate da pređete sedam mora i gora. „Bog nam je svima dao penis i mozak, ali ne i dovoljno krvi da oba rade istovremeno“, rekao je Robin Viliams.

 

Kakav sam u oralnom seksu?

Srećom, tehnika oralnog seksa nije jednačina sa tri nepoznate. Ali, muškarcu je ponekad teško da nađe i jedno x. Još ako se nije obrijao, ne treba da bude mnogo pametan i da shvati da je to trebalo da uradi. Muškarac zna i da je u ovakvim momentima potrebno da iskaže svu svoju maštovitost.

 

Da li joj se sviđa moj oblik dole?

Nezavisno od seksa, muškarac očekuje potvrdu da od devojke da li joj se sviđa fizički. Ceo. Jer, takav je, kakav je. Ništa ne može da promeni. Ovo je inače riskantno polje za bilo kakvu duhovitost. Kada se radi o muškom „ponosu“, nije šaljiv tip.

 

Nisam dovoljno „veliki“ za nju

Večita dilema, koja će, kako sad izgleda, trajati i kada se 3054. godine seks bude vodio u nekim kapsulama, bez dodira. Kompliment – neophodan. Superlativ – isto. Posle toga devojke verovatno čeka seks kakav nisu videle ni na filmu. Uslediće osećaj njegove očaranosti i sočne senzualnosti. Rock ‘n’ rool seksa! Muškarcu je inače to najbitnije. Čak i ako ima natprosečnu veličinu. Jer, nikada neće shvatiti da je 15-16 centimetara prosečna dužina. Kao što nikada neće shvatiti da nije bitna palica, već magija u njoj.

 

A kada pukne kondom?

Od svih „teških“ razmišljanja tokom seksa najveći stres muškarcu stvara ipak situacija kada pukne kondom. Sama priča o pucanju ne bi bila problematična (ima još kondoma u rezervi) da nije muške popratne misli „A šta ako zatrudni!“ i hvatanja za glavu sa dodatnim „Teško meni!“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here